mustascho







Hahahahaha, sexigt värre x'd

Tja. Dagen efter skolan spenderades med Wilmplutt. Vi skrattade, odlade mustascher, tatuerade oss och sen däcka Wilma i min säng. Haha. Hon är en rolig liten prick hon. Nu har jag precis ätit och lagat middag. Pasta med köttfärssås. Och min lillasyster och pappa bakar kaka. Mumma. Nu så ska jag.. Äh, ja vet faktsikt inte. Ha de bra. Tjing !

smartasses



Haha, cuuöaste bilden på mig och wilma (Y)

Halloj peeps. Nu så har vi svenska, men jag var klar med allt så då fick man göra vad man ville. Och om en dag är det påsklov ! Bara en dag till i skolan alltså :D Haha, nu ska jag nörda lite och sen efter skolan ska jag vara med Wilm-plutt. Ha en bra dag. [:


Hey, soul sister.




Så, jag avslutar dagen med en liten låt sådär. En otroligt härlig låt faktsikt. Haha, jag visade den för Emelie och nu har hon fastnat i den. Fastnat. Haahahahahah, är det trångt där inne eller ? x') Hahaha, ojoj ni får ursäkta min dåliga humor men jag är trött.. Nu ska jag hoppa i pyjamasen och glo lite på den stora rutiga saken. Godnatt.

Och förresten, soul sister. Visst är det fint ? Som själsfrände fast syster. Själssyster. Fast finare på engelska såklart. Soul sister. ♥


30 mars 2010



En mycket fin bild på mig och Frida från idag. Haha..

Shullelue och hej i galloschen. Haha, jag glömde datan på idrotten idag. Duktigtduktigt. Shemena fick hjälpa mig att hitta den igen. Och sen så har Fredde växt om mig. Fyfan va najs. :) Haha, nu undrar alla varför men jag gillar inte att vara låång ;p Nu så ska jag hjälpa till och plocka ut ur diskmaskinen och sen är det träning. Puss & kram.

Carla Bruni




 

 


Haha, inte seriöst x'd





Hahahahah x')

"Åh, är det bara jag som hatar spotifyreklam.."

"Okej, nu tar vi nånting med lite mera sväng i !"

Och min fina påse.. x'D



Hahahaha, jag ser förjävlig ut och ganska mycket failad hela tiden.. Men de är klart att man ska bjuda på sig själv ! ;)


Magmuskler







Haha, försöker visa mig lite cool här alltså. ;)

Har uppdaterat mig lite genom facebook. Och bloggar och bdb också. Nu är man on track alltså. Ska läsa en tidning och måla naglarna som jag inte hann förut. Men först måste jag städa.. Laters.

partyparty






Det här var vad jag fick med mig hem från 20 minuter i sickla. Kalaset var ganska tråkigt. Mycket ljud. Mycket kakor. Men bara 2 timmar i alla fall. Jag har precis gjort klart vaärldens tråkigaste fysikläxa och nu så ska jag måla naglarna, läsa H&M-magazine och kolla igenom bilderna från tävling. Juste, tävlingen ja. Mycket skojj som vanligt. Gick sådär och andra gången som vi tävlade med laget och även andra lag-silvret. Och imorgon är det skola igen. Bajs. Men på fedag så börjar ju påsklovet så man får väl stå ut. Kram. :]


Hallujj

dsc00883 (MMS)

Hallujj :] Nu så är jag påväg hem från sickla. Hann inte åka innan kalaset, så ja var där nu en liten stund. Lite saker fick jag med mig hem. Kan visa sen. Ha de bra!


12.13 inte 11.13





haha, nyvaken och fin x'd

Godmorgon. Nu så ska jag duscha och fixa mig lite sen åka iväg till Sickla köpcenter och handla en present till min faster som vi sen ska på kalas hos. Huh, trevligt.. Och juste, visste ni att man skulle ställa klockan en timme tidigare inatt ? Nu är det sommartider vettni, huhu ;) Och jag hade fått ett sms från Julia typ klockan ett då jag sov så sött, haha. Men hon frågade i alla fall om jag kunde hjälpa till på barnträningen. Och jag vaknde tio i 12 när det bara var tio minuter kvar av träningen och såginte smset förräns då. Haha, lite knas blev det där men jag kan ju alltid hjälpa till nästa gång. Men nu så ska jag sätta lite fart. Puss.


suffer




Hej och godnatt. Tävling imorrn och jag har massor av saker att fixa, har inte hunnit blogga så mycket dom senaste dagarna. Men när man gör andra saker får bloggen lida. Så är det. Har massor av saker jag vill dela med mig av men det får bli nån annan gång. Superupdateringen får komma sen. Nästa vecka kanske ? Haha, kanske tidigare men vi får se. Hoppas alla får en underbar helg och håll tummarna för Shukokai imorrn. Pussen. ♥

hemstudiedag



hehe, mobbad och gammal bild... x'd

Tja. Idag är det hemstudiedag. Vilket betyder att man ska plugga hemma. Bajs. Jag har gjort svenskan i alla fall. So:n gav jag upp på, ska försöka göra matten. Den verkade inte så svår i alla fall. Fast sen har jag kvar franskan och fysiken. Uhuh :c Shit, nu kom jag på att jag måste gå ut med Peppar och fixa mig för om en halvtimme går bussen till Tumba. Jag, Frida och kanske Elin ska kolla på Wilmas isshow. Mys. Haha, nu fick jättejätte brottom men ha det bra i alla fall! :)

Onsdag




Hellaao. Nu äter jag lite pannkakor. Naaaajs. Gott som fan är det. :) Skolan idag då var rulig faktiskt. Jag och Emma va fett gryma på jumpan! (Y) Och jag filmade lite, ni kan få se sen. Haha, fast alla är helt cepe på den men i alla fall. På vägen så försköte jag och Becca låta som fjortisar och gangzztas.. haha. Ojoj, nu måste jag skynda lite för jag ska till Maja och sen på utvecklingssamtal. Hehe, vi får se hur det går.. :S Haha, men nejdå de går nog bra. Så duktig som jag är i skolan så ;) Men vi ses ikväll. Puss. ♥

23e mars (shit, mars är snart slut! :o)






Nu ska jag gå och möta Maja och sen gå till skolan. Puss.


På donken

dsc00836 (MMS)

Sho bloggen, nu sitter vi och tjockar på donken. Haha, ha det bra i alla fall. Puss :-)


Nu testar ja att mobil blogga, f

dsc00834 (MMS)

Nu testar ja att mobil blogga, fett coolt om det funkar ju! (: UPDATE: Hihi, det funkade ! (Y)


"fånga dagen i det rum du befinner dig i, ovasett vilket rum det är"


Träningslägret var grymt. Men bara lite ont i kroppen fast huvet dunkar fortafarande. Trött är jag i alla fall, och glad. Men jag kastar in handduken och går och sover i min säng nu. Så kommer ja bli pigg imorgon ;) Usch, skola är det imorgon. Och det snöade idag. Not okay. At all. Nej, nu: SOVA !


träningsdag #2




Godmorgon. Kan inte säga att ja mådde bäst igår kväll. Ont i huvet och mådde illa. Men de va typ för att jag hade näringsbrist sa mamma. Hann inte äta ordentligt igår. Fast ja tyckte inte de menmen.. Jaja, träningsläger idag också. Sensei sa att det skulle bli jobbigare idag. Och idag blir det kummite för min del också. Fan va najs. Träningen igår va grym. Härligast var när alla stod i en ring runt de som fightades och vi skrek och gjorde vågen. Lagkänsla till tusen. Och nu är det bara 6 veckor kvar. Shitshit.. Bara sex veckor !? Ouuh, nu blir jag nervös här. Haha, nej nu ska jag duscha innan jag börjar stryka dom här attans karatedräkterna. Haha.

träningträning




Godmorgon. Tolv timmar tränings läger idag och imorrn. Sweet. Men måste hinna med lite andra saker innan ja ska gå till bussen. Så ha en bra lördag peeps. Bye.


det är dags för fredagsmys.




Nu drar vi till gula villan och hyr film och köper lite godis. Lateroo. ♥


titta för guds skull :')





HAHAHAHAHAHAHAH :')

Asso sjukt rolig, den är typ tre år men vafan.. Humor ! x'D



explotion


Så, nu är jag tillbaka efter en dusch och insmord i BUS. Kände att jag inte kunde sitta en sekund till framför datan utan att mitt huvud skulle explod. Så jag tog en dusch. Men nu är jag tillbaka, lite huvudvärk.. Men det går att bota med alvedon. Snart kommer nog Wilma hem från träningen och då blir det tacos och fredagsmys. Najs. Nu, bort med handduken från håret.


Guudermourgen














Haha, vi fick till  i alla fall en lyckad bild. (Y)


lillskiten. wilma heter den.




Hallujj. Wilma är i duschen, tror hon är klar snart. Det lilla krullet ska bo här tills på söndag. Gosigt. Skulle bara säga godnatt typ, vi ska kolla klart på A walk to remenber. Bye. :)

13.45




Hallu. Nu så sitter jag här utanför Majas klassrum och väntar på att hennes utvecklingssamtal ska bli klart. Sen så ska jag och Maja åka in till stan och sen hem till Maja tror jag. Najs. Hehe, och juste. Ville bara berätta att emelie har seriöst de godaste tuggumina jag nånsin ätit. Sjukt goda ! (Y) Haha, nej nu ska jag nog nörda lite eller nått.. Hoppas hon är klar snart.. Haha hejdå. :)


och det här är nilla som säger goodnatt




Hahaha, hej mobb. Och nu blir det sova för hela slanten. Eller först duscha, men sen så.

Salem al Fakir - Keep on walking





Förutom att låten är grym, för det är den, så är nått hos honom som jag bara älskar. När han sitter där vid pianot och sjunger, ser ni ögonen ? Leendet ? Han är lixom full av liv och glädje. Jag tror jag är kär i hans ögon. Så himla glada, man kan se att han riktigt riktigt lycklig när han sitter där. Jag får lixom värsta kicken när jag ser honom där man blir lixom glad. Haha, förövrigt är han inte direkt snygg. Lite ful/söt typ. Men han lever verkligen. Det är sjukt coolt.


that's the way the cookie crumble


Asso just nu. Usch, jag känner mig fett sur och irriterad på allt och alla. Förutom möljigtvis min mamma. Skönt med träning. Att i en timme få koppla bort allt annat och fukosera på det i nuet. På karaten. En timme av lycka. Men slappa kan jag absolut inte göra. Nej fyfan det är bara två månader kvar till P nu. Två ! Tiden kommer susa förbi. Det är jag helt säkert på. Så nu gäller det att tagga till.


Wilma är kung.




Halloj. Just nu så sitter jag och lilla Willmis ute på trappan och solar.. Ahh, mys ! :D Vi slutade ju tidigt idag så vi gick ich åt thai, sen dela vi på en glass. Haha. Och nu så har ja plattat Wilmas hår så det är jäätte platt ;) Haha, njut av solen alla bleka barn. Och ha det bra. Pöss.

09.51




Så, nu är jag fixad och klar. Ska alldeles strax dra mig upp mot skolan. Och förresten, ingen har väl missat solen ? Och på min termometer står det att det är 14 grader ute.. Haha, visst är det plusgrader men kanske inte såå mycket.. Det är nog bara för att solen lyser på den, haha. Men gus va skönt det hade varit i så fall.. Jaja, nu ska jag raska på kanske. Och gud, om du kollar hit, snälla ta bort snön så det kan bli vår på riktigt.

frulle rulle




Godmorgon ! (: Har sovmorgon idag, plus att jag sluar efter lunch. Alltså bara två lektioner. (Y) Just nu så sitter jag och äter lite frukost. Kokade en kopp té också, det känns som om jag börjar bli lite förkyld.. Usch, fyfan jag vill inte. Tänker inte. Jag kan inte bli sjuk nu det går inte. Så därför får jag ta hand extra mycket om mig själv alltså. :) Och sen så orkade jag inte anstränga mig så mycket med mina kläder, lite slappt så där bara. Men whatta heck, de är ju bara två lektioner. Ha en braaa dag !


kolla bilderna på facebook (a)




Sho bro. Hade skit kul hos Sara igår. Först åkte jag hem till Linn och vi typ fixade oss, gick på promenad (haha) och pratade. Pratade om typ om så här viktiga saker, typ tankar och känslor. Är så glad att jag har min lilla Linn. ♥ Sen hämtade vi Emelie och åkte till Sara. Haha, vi kom nät först och vi va liksom 45 minuter sena. Haha. Men sen kom vi fram i alla fall. Där så sjöng vi singstar, lekte charader, tjockade med massa godis och sånt och kollade på melodifestivalen. Hahaha, gud vad vi skratta. Och saras mamma hade typ köpt saker för 200 personer. Typ. Asso åtta stycken halvliters cola, typ tio påsar chips, fyra tårtor och sjukt mycket lösgodis. Plus typ hur mycket tacos som helst. Haha. Men i alla fall när vi körde charader så typ är saras kompis Carro nånting och vi ska ju försöka lista ut vad. Och Barbara bah: Är det en kändis ? DET ÄR TOM CRUISE ! Hahaha, asso så jävla kul vi hade. Sen så vill jag bara berätta för alla hur grym jag är på singstar. Mohaha, ägde ut alla jag lovar ! (y) Sen så kollade vi ju på Melodifestivalen. Jag, Barbara och Elin satt och höll varann i handen och skrek och sjöng med typ. Haha, asso de va sjukt dåligt att Anna vann. Eric Saade, eller Darin eller Salem al Fakir, skulle ha vunnit. Och för allas info så är Eric Saade grymt söt och Alexander Rybak är faktiskt också skit gullig. Haha. Ja och vi somnade typ vid 4. Sen träning. Åh, bara två månader kvar till Portugal ! Och två veckor kvar till Katapokalen. Nervöös. Haha, ha de bra i alla fall. Godnatt. :)


movemovemove






Halv sminkad och ofixat hår. Jag och tid passar verkligen inte ihop. Jaja, jag får fixa resten hemma hos Linn. Puss.


11.59




Hallo peeps. Just nu håller jag på att städa och packa lite. Om typ en timme ska jag till Linn, sen ska jag Emelie och Linn åka till Sara. Sover över där och träning på söndag morgon. Och efter träningen ska jag va med Tove. Sjukt najs helg alltså. Vi kommer ha skit kul hos Sara.. haha :) Elin och Barbara kommer, och några utav Saras kompisar. Nu ska jag fixa klart och gå ut med Peppar. Puss & Kram ♥

trapptripptrapp



till pannkakorna var det blåbärssylt också. haha (:

Tja blöggers. Just nu sitter jag ute på min trapp. Haha, det är jätte skönt för solen lyser rakt på mig. (Y) Men nu börjar solen försvinna och det börjar blåsa och bli kallt. Så jag går nog in nu. Men skolan va som vanligt typ, på profilen tittade vi på en film och på biologin höll alla på som fan. Och till lunch var det pannkisar ! Haha :) Nu fryser jag snart ihjäl, ha det bra !

pics from y-day
























Gullisar :) ♥

elinoo och fritschoff (y)


Hejhopp. (: Idag efter skolan så åkte jag, Elino och Fritschoff till Skärholmen. Två mycket söta små varelser. :) Vi shoppade, kolla i affärer och så. Jag köpte en sak sen hitta ja en bättre och bytte. Haha och så höll jag på. Sen så köpte jag present till min kompis också. Jag kände mig jätte elak när jag skulle byta den saken som jag precis hade köpt, för jag hade hittat nått bättre. För tjejen i affärer hade hjälpt mig och berättat om allting och så. Haha. Men jag köpte en läppscrub till Frida istället för jag var skyldig henne lite money. Förresten, världens underbaraste läppscrub på Lush för 79:- den är rosa och luktar tuggummi och sen så kan man äta den.. Mumma ! :D Haha. Alla borde köpa den i alla fall, eller nej gör inte det förresten, så kan jag ha dom för mig själv. Haha. Men jag köpte ingen.. :( Blir lite ledsen i ögat för det faktiskt. Men jag tror att man typ kan göra en sån själv. Och sen så tjockade vi på donken och försökte fylla en rikskupong på 70 kronor för mat.. haha. Men det slutade i alla fall med att jag är mycket fattigare, men med bara två tröjor till mig.. haha.

Och juste, Frida var extra roligt idag. Hon sa skämt som man faktiskt kunde skratta åt (Y)

*Vi sitter på bussen och pratar om typ plånböcker.. haha*

Alla: blablablabla....

Elino: Man skulle ju kunna sälja sin plånbok och bah, den väger 1 kg! Kom och köp! Och så kommer alla tro att den är fullproppad med stenar.

Jag och Fritschoff:
Ah..

Elino: Fast i själva verket är den fullproppad med stenar..

Fritschoff: Då är man sten rik !

Jag: HAHAHAHAHAHAH :'D



*Jag, Elino och Fritschoff har köpt tuggummi. Rosa V6 med den dära kaninen på, som man alltid får en tatuering med den dära kanin på med*

Jag: Jag fick en sjörövare!

Elino: Jag fick en isprinssesa!

Fritschoff: Jag fick en kanin..


Hahahaha, lilla Frida kan vara riktigt rolig ibland asso :') <3


Jaja, bilder kommer imorrn för nu måste jag sova. Godnatt.

nionde mars tjugohundratio








Nejmän hejsan ! (: Sista bilden tog jag för att ni ska få se vilken fin färg jag hade på min tröja.. hahaha (y) Skolan ida va helt okej, nu är jah äckligt hungrig så jag ska äta nått om messa Emelie om träningen. K R A M :)


*check*




Så, nu är första dan efter lovet avklarad. Skolan va väl okej, typ håltimme hela tiden. Och efter skrattade jag med Wilma. Mucho. Träningen var skön, gjorde en gammal kata från hundra år sen typ. Cool är den. Nu så ska jag duscha fixa mig och sen blir det sängen, jag har så himla ont i huvet.. Puss & Kram. ♥


mornin'






Jahapp, idag är det måndag och skola igen. Usch, jag önskar att jag låg och sov just nu. Vill inte ha skola igen.. :c Jaja, ha de bra. Puss & Kram. ♥


kanske kanske


Om du letar noga, så kanske kanske du kan få se en glimt av den. Även fast det är grått och trist. Du kan försöka locka fram den, så kanske kanske den vill visa sig. Sprida sig. Värma allas hjärtan. När solen står som högst på himlen och himlen är alldeles blå, tag med dig en vacker blomma och någon som ditt hjärta är kärt. Känn solen i nacken och håll din hjärtas vän i handen. Och om du känner efter långt där inne så ska du nog se att den finns där. Även fast allt känns hemskt och trist så kommer alla hitta hem tillsist. Så leta noga, känn efter och njut. Du kanske kanske kan hitta den. Min lilla kära flicka, önska. Så kommer du kanske kanske att finna din lycka.


Jahapp, det här kladdade jag ner i telefonen i bilen på väg hem från mormor. Det känns helt osammanhängande, haha. Men vissa bitar är ganska fina.. Jaja, tyck vad ni vill. Här finns den att titta på i alla fall. Haha :)


sunny saturday.




Godmorgon loppor. Haha.. Har ni sett solen förresten ? Springfeelings. ♥ Det känns faktsikt som om det kanske kan bli vår nån gång. Mysigt. Idag så fyller min lilla mamma 45, så vi ska typ fira henne lite och så. Och nu ska vi åka och kolla när min syster spelar hanboll. Hm.. jag kanske kan lura med mig nån. Haha :D Eller juste, jag tänkte fråga Tove men hon spelar ju också. Haha, smart där (y) Ha det bra !

hemma igen.




Så, nu är jag hemma igen för att göra Tumba osäkert. Haha ;) Eller asso jag har ju varit hemma en liten stund, de var bara att vi firade min mamma som fyller 45 imorrn. Grattis. ♥ Nu ska jag sova tror jag.. haha, jag är verkligen jätte trött. Puss.


grattis ♥




Idag så fyller den här söta saken 6 år. Grattis världens sötaste Siv. :) ♥

ALLA SÄGER GRATTIS ! ;) haha..

Vi sitter i samma biil..





hehe, där bak sitter syster min och vet inte om att hon får den stora äran att vara med på min blogg. ;d

Godmorgon ! Idag så är det ungefär sex timmars bilväg hem som gäller. Hoppas ni har tagit bort all snö och dragit fram solen där hemma. För idag var det -31. -31 ! UUUUSCH ! Så nu hoppas jag på bättre väder när jag kommer hem alltså ;) Men antagligast är det väl lika grått och trist som vanligt.. Jaja, nu ska jag städa och packa klart. Puss.

red hart.









hurtig.


Haha, fatta vad duktig jag har varit den här veckan. I måndags gjorde jag upphopp i en hel reklam paus. Haha, de var faktsikt fett jobbigt.. Och i tisdags så simmade jag, i onsdags gymmade jag och idag var jag på spinning. Hehe, beach 2010 here i come ! ;) Haha, kanske inte.. Men endå. Morfar sa att jag skulle dö efter spinningen. Jag klarade mig. Mahaha. Och momor sa att jag såg ut som Gwen Paltrow. Haha, wtf ? xd Jaa, okej de va väl allt. Kram.


hehe, den här hade jag på mig på gymmet. jag kände mig som alla små sexor i broängen. haha ! xd

spring signs




Utanför förstukvisten. Ser ni !? Man kan ju se marken ! Gräs och asfalt. Gud vad härligt. Och på vägen ser man asfalten i mitten. Åh, jag vill ha sommar och vår. NU !


gooood mornin'




Time to gå ut med lilla Siv. Men först tvätta bort allt gammalt smink under ögonen. Puss !


gymmigtime


Nu ska vi åka och gymma. Haha. Vi ses sen. ;)


DollarStore




Detta var vad jag fick med mig hem. Om nån undrar så är dollarstore en affär med allt, fast det är billigt. Typ. Jag skulle egentligen köpt en resväska också men de fanns inte. Fan. Men de gick ju bra ändå. Sen simmade vi medans mormor hade vattengympa med gamla tanter. Har sådär lite skön träningsvärk i benen. Nice.


en sak som kallas långkalsong






Hehe, jaa vackert. Ska ut med lilla Siv på promenad. Mysigt mysigt. Kram. :)

snöpromenad












I morse så gick vi ut på promenad med Siv. Det var alldeles soligt och härligt, ganska blåsigt men ändå. Allt är så mycket finare här liksom. Så här kom några bilder som jag tog. Hoppas alla har det bra där borta i Stockholm, eller jaa var ni än är.

10.16



hehe, hej cepe.

Mojj. Så, nu har jag äntligen packat och städat klart. Eller de är bara pytte lite kvar i alla fall. Snart ska vi åka ner och ta pendeln in till centralen och sen är det ungefär 4 timmars tågresa. Trevligt. Ska köpa tidning och godis, så jag står nog ut. Jag ska alltså åka till min mormor som bor i Härjedalen och kommer hem på fredag. Hoppas alla får ett fint sportlov. Kisses ♥


RSS 2.0