oh hottie




Godmorgon. Idag så säger min lilla syster att det typ ska bli den varmaste dagen på länge. Mjo, solen lyser i alla fall där ute. Hoppas att det inte blir det, bara jobbigt när det är så dära jätte varmt. Men nu ska jag skynda lite så hörs vi sen. Puss!

Tomt



pic

Hej bloggen. Lite tomt här nu. Är hemma från landet sen i söndags. Midsommar var bra. Inte jätte bra men bättre än vanligt. Midsommar är kanske inte den bästa högtiden. Men att Linn var där gjorde det hela otroligt bättre. Dom senaste dagarna har jag inte gjort mycket. Hjälp till lite hemma, hjälpt min moster gjorde jag idag och ska göra imorgon. Idag sprang jag också. Ända upp på Flottsbrobacken. Stod på avsatsen till sittliften och tittade ut. Vinden blåste i mitt hår och det kändes verkligen underbart. Jag kände mig lycklig och som om jag skulle kunna klara av vad som helst. Världens skönaste känsla efteråt också. Ska nog börja springa lite mer tror jag. Otrloigt skönt. Och mamma har tydligen anmält mig, min lilla syster, henne och min mormor till något lopp. Så det är väl bäst att man börjar träna. :'o Och nu är klockan muuuucho så jag ska gå och lägga mig. Sova är bra det. Ha det bra så hörs vi sen. Puss & godnatt!

Midsommar








Tjing. Ska packa lite och komma på något att ha på mig på midsommar och sen så ska vi åka till landet. Där jag då ska fira midsommar och kommer hem på söndag. Grönan igår var superkul! Kände känslan av att åka allt när jag låg i sängen och skulle sova. Ha en underbar midsommar nu! Puss. ♥


GrönaLund




Godmorgon. Idag blir det blir det grönan med Emelie, Sara, Barbara, Elin och Linn. Mucho trevligt! Jag ska inte fega på nått, haha! Men nu måste jag skynda lite för jag måste gå till bussen om ungefär en halvtimme och just nu sitter jag i köket och äter frukost med blött hår, inget smink och har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Stress stress stress..


till staden




Hahaha, bild från i höstas. Men nu är det sommar och den ska man njuta av! Jag åker nu till staden med fina Rebecca. Puss.

I promise you I will learn from my mistakes


 

 


sick feeling




Godmorgon. Igår mådde jag inte bra. Illamående. Usch. Men idag är jag mycket bättre. Mår bra nu faktiskt. Ska duscha och så, känner mig inte direkt som Mr.Fresh. Puss.

njut av sommaren. om 62 dagar är den över.







Sommar. De två (tre?) senaste dagarna har spenderas med trevligt folk, solning, glass ätning på donken, badning, lyssna på musik, gungning, cykling, grillning av marshmallows, popcorn, fotografera, anden i glaset och övernattning hos Becca. Riktigt najs. Nu ska vi på middag och jag har myskläder på. Jag älskar sommarlov.


SOMMARLOV!







FYFAN VAD HÄRLIGT! ♥




Gissa vad?




Nu blir det Ben&Jerry time! ♥


Mölle








Godmorgon. Idag ska vi till Mölle med skolan. Bara två dagar kvar till sommarlov! Fyfan vad najs.


She dreams of the country, her eyes go far away. She wishes for flowers. He says, ”Perhaps in May."





 

 


Livet är inte de dagar som passerar. Det är de dagar man minns.






Godmorgon. ♥


Livet är inte de dagar som passerar. Det är de dagar man minns.






Godmorgon. ♥


Och vi kanske skriker ut musiken


 


Bio






Nu så blir det bio med mamma och syster. Min födelsedag idag så då blir det Sex and the City 2 och thaimat. Tjing!


snakeysneakey




Present från moster. Love it! ♥


Today im the birthdaykidddddd.







pangboom






Okej, nu kör vi. Har äntligen lyckats fixa bilderna från systemkameran så här kommer allt på en gång. Tre dagens outfit plus det här. Najsnajs. Men det här är i alla fall det jag kom hem med från stan i måndags. Örhängen från VeroModa och en klänning från Monki. I like it a lot.


Dagen före igår








Linne Monki  Kjol H&M  Leggings H&M  Skor Converse  Örhängen(som inte syns) Snö of Sweden


Gårdagens






Linne H&M  Skinnjacka H&M  Jeansshorts Cubus  Skor Converse  Örhängen present  Armband Glitter


Dagens outfit






T-shirt H&M  Jeans H&M  Skor Converse  Örhängen JC  Armand Glitter, Turkiet, present


Nu&Då


Iförrigår. Efter skolan åkte jag och Emelie in till stan. Mycket trevligt var det och dessutom hittade ett par örhängen.  Och i sistan sekund hittade jag också en skolavslutningsklänning. Kan visa sen!

Igår. Först hade vi lagdag med skolan så då åkte vi till Torekällberget. Jaa.. Det som är så kul. Men helt okej var det, tog massor av kort och köpte godis. Sen på kvällen var jag ute med Sandra, Maja, Viktoria, Ellinor och Natalia eftersom det var Sandras sista kväll hemma. Vi kollade på majbrasan aka Storvretsskolan och gick runt lite.

Idag. Efter skolan var jag, Maja och Becca hemma hos Becca. Vi badade och gjorde otroligt vackra videor. Måste bara säga att jag var modigast!

Nu. Kom precis hem från tandläkaren där jag drog ut en tand. Ser helt mongolid ut på grund av all bedövning. Så alltså blir det nu vila, bita på tussen i munnen och blogga. Ska försöka fixa så att jag kan lägga över bilderna från systemkameran. För just nu funkar den inte. FUCK.



weheartit












pics




Emma är fin. finare. finast.








Håltimme var det här. Hemma hos Emma nu. Najs as bajs vettu. Ska äta lite innan vi går tillbaka till skolan. Puss!


peuuh




Shoo. All helgens träning är slut. Trött. Lägret slutades med pris och applåder till sensei och en vacker version av den blomstertid live från oss. Vi sjöng som lika fint som små prinsessor sa han. Linn är nog den närmaste prinsessa i så fall. När man tänker på det så liknar Linn en prinsessa faktiskt. Typ Rapunzel eller Törnrosa. Sötis! Och alla var skit duktiga som klarde sin gradering. Och imorgon är det skola igen. Och jag har en överraskning. Om jag får kameran att funka så jag kan ladda över bilder. Sovgott!


5 juni 09.36




Nu: Träningsläger. Hörs sen! :)



kind of this way



collage by me


freeday







pics from yesterday

Tjenix. Är ledig från skolan idag som kompensation för showen. Alla var skit duktiga! Nu så ska jag duscha och äta. Och ikväll börjar träningslägret. Eller ja, träningen innan träningslägret. Puss!



monkyface



HAHAHAHAHAHAHAHA... okej, dags att säga godnatt då.

i have to. i do



Halloj. Sitter och kollar runt på lite olika skolavslutningskläder och lyssnar på Fame som för tillfället sitter som klister på min hjärna. Fast jag borde egentligen städa. Och tvätta om jag vill ha några rena kläder. Och plugga franska. Men jag oorkar inte. Men jag måste. Jobbigt läge, får väl göra lite både och. Hittar massor av fina saker. Men har inte bestämt mig än..


FIRST OF JUNE




Morning. Gårdagen spenderades i stan med lilla Wilmisen. Wilma fick två ragg på tåget och sen gick vi runt lite. Satt och åt McFlurry på trappan till Konserthuset och schtekte i solen. Jag köpte en namnsdagspresent till mig själv för att jag hade namnsdag igår. Ett vit linne från Weekday som jag faktiskt har på mig idag, dagen till ära. Det är ju faktiskt sommar nu mera.


RSS 2.0