Mobilblogg

dsc01552 (MMS)

Ibland förstår jag inte hur mina föräldrar tänker. Att vi pront skulle ut till landstället. Även fast det regnar så som om gud har sju svåra år. Och att hans mamma desutom dog igår. Allt är liksom täckt av gud gråa sorgeslöja. Allt är grått. Havet är grått. Himlen är grå. De tunga droppar som faller så hejdlöst från himlen är grå. Pappa sa att de skulle bli bättre väder. Jag tror honom inte. Men ändå måste jag medge, att de är ju faktiskt ganska mysigt här inne i våran lilla trästuga. Här inne har allt en färg. Varma färger. Även fast jag hellre hade varit hemma. Men lite mysigt är det. Torrt är de i alla fall. Och det är ju inget fel med det.


Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump




Halloj. Håller på att packa lite. Ska åka ut till mitt landställe och kommer hem på torsdag. Jo, jätte trevligt. Verkligen. Jippie.


H&M FALL



Nästan så att man måste längta lite till hösten ändå. Tredje bilden är ju underbar. Jo, bilderna är tagna från H&Ms hemsida. Därav.. ja alla dom här texterna och skiten. Men visst är Abbey Lee fin!

 

 


pancakes on a monday


Super mätt. Har precis ätit pannkakor som jag stått och stekt till mi familia. Köpt en del av presenten till Lillis. Använt mitt fina armand som jag fixa till igår, ska visa sen. Nu så ska jag dammsuga. Världen är underbar, inte sant? Jo. Faktiskt känns livet helt okej.

historien är som en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår




Jag sitter vid mitt skrivbord med datorn och en kopp te framför mig. Runt om mig brinner ljus som jag tänt. Sju stycken. Håkan Hellströms stämma kommer ut ur högtalarna. Jag är ensam hemma. Sitter här och ska fixa lite smått. Allt känns fint. Fint fint fint.

min snyggve ven lillis




GODMORGON! Vädergudarna är inte på vår sida idag. Men inget att hänga läpp över, perfekt bio dag som lillis uttryckte det. Så alltså står biodejt med Wilma på schemat. Eclipse blir det. Mucho trevligt. Nu ska jag skynda lite så jag hinner göra det jag måste göra på cirkus en timme. Ha det bra! xx

sweater




AHH.. Ser ni vad fint? Precis sådär vill jag ha. Hittade några fina på Beyond Retro idag. Ska gå dit och kolla lite mer och köpa en när jag skaffat fram lite mer riksdaler i plånboken. Jag dör seriöst för outfiten! Vill ni se mer fint, klicka!


let it fall




Sitter inne nu i soffan med datorn i knät och varma torra kläder på mig. Kom nyss hem och in från regnet. Storm typ. Jag var hemma hos Rebecca och vi bestämde oss för att ta en liten promenad i detta lilla sommarregn. (snarare höststorm men skitsamma.) Detta resulterade i blöt väska, både utanpå och inuti eftersom jag smart nog glömt att stänga den. Dyngsura jeans och blöta converse som lyckats färga av sig på mina gula blöta strumpor. Men nu har jag en kopp te framför mig och allt känns bra. Det gjorde det innan också, faktiskt. Ska kika i H&M katalogen också. Fast egentligen vill jag inte. Höstkatalogen. Usch. Men jag måste se ändå. Regnar det lika mycket hos er?

HERO OF UNITED STATES






Tjenis. Är hemma hos Rebecca och väntar på att hon ska fixa sig och att Emma ska komma. Sen så ska vi åka in till stan. Mycket trevligt. Känns som om det var länge sen jag träffade dom två underbara unga damerna. Men nu så. Ha det bra i alla fall denna mer höstlika dag än sommardag. Fast, mjo sommarregn kanske då. Puss!


mini cookie



Förresten, titta vilken gullig jag hitta på Pressbyrån. Mini b&j ♥

Nuläget: Sitter i bilen på väg hem från Skåne till fina Stockholm igen. (Inte de att Skåne inte var fint, tvärtom faktiskt, Skåne var otroligt fint och mysigt!) Gissar att det är cirkus fyra/fem/sex timmar kvar till slutdestination. Men jag har min dator med internet, en bok, en tidning, en novell att skriva på och massa aannat trix och fix på datorn. Alltså: Jag är allt annant än sysslolös i alla fall.

skåne






Yo. Nu har pappa fixat internet till mig. Najs! Sitter här i vår lilla stuga, stuga 15, bland 25 andra stugor i stugbyn i Degeberga. Imorgon börjar lillasyster och hennes lag spela sina första matcher. I Åhus Beach Handboll Cup om någon undrar. Idag så var vi i Kristianstad och kollade runt lite och så. Världens mysigaste stad typ. Det var mycket folk som gick runt på gatorna som kantades av affärer i gulliga hus. Alla var liksom glada och varma. Det var musik i form av ett luveband på en scen och allt kändes sjukt härligt bara. Vi var inne på H&M där jag köpte ett armband, en bikini och en typ plånbok. Och sen så pratar ju alla skånska! Hihi, ganska gulligt faktiskt. Nu ska jag gå ner till alla andra familjer i hanbollslaget som har samlats utanför en stuga för att grilla. Ha det bra där uppe i vårat avlånga land, så syns vi sen. xx

mucho mucho




Hej. Och godnatt. Mycket att göra. Packa, fixa och hålla på. Har haft hela dagen på mig men ändå har jag massor av saker kvar. Imorgon ska vi upp tidigt och sen bär det av till Skåne och Åhus Beach Handboll. Som tur är så fick vi den nya bilen idag så vi slapp åka fem timmar i en bil utan ac. I typ 100 grader och gassande sol. Dåligt är dock att pappa inte verkar få det mobila bredbandet att fungera som vi skulle ha med så jag kanske inte får något internet. Jobbigt.. jobbigt. Nu så lyssnar jag i alla fall på Melissa Horn och fixar de sista innan jag ska lägga mig. Puss & Kram.


min dag




Jag, Wilma och Michelle åkte till Brosjön där Tove, Antonia, Nicole och Fredrik Larsen var. Vi va med dom och solade och bada. Schtekte runt som vanligt. Tove köpte massor med glass. Jag fick Michelle att doppa håret. Kom på att båda Antonia och Michelle är sjukt fina med sitt naturliga halvlockiga hår. Michelle noterade att jag satt på mig ett vit och ett rosa örhänge. Brände mig på ryggen. Lyssnade på musik ur Wilmas iPod högtalare. Badade lite till. Solade lite mer. Sen fick jag skjuts hem av Tove. Och sen väl hemma fick jag med mamma och moster ut och äta middag på Grekiska Kolgrillen. Bra dag. Nästa kommer förmodligen bli minst lika bra.

fastnat på hjärnan


tisdag är en härlig dag




Tjenare. Nu drar jag till brosjöis med fina wilmis som kommit hem från grekland. Gissa vad vi gjorde imorse? Vi sprang! Haha, så jävla hurtiga alltså. Eller jaa, typ. Ha det bra!

ibland när tiden flyger förbi


Reste mig precis motvilligt från sängen, där jag tydligen spenderat de senaste nästan två timmarna. Med boken Det är så logiskt alla fattar utom du i handen. Med Håkan strömmandes ur högtalarna. Med öppet fönster ut i det sista av sommardagen som nu börjar övergå i kväll. Och fönstret öppet med utsikt över glittrande solstrålar mot trädens gröna blad. Där fastande jag påväg till duschen. Det är sjukt hur tiden flyger förbi ibland. Ibland när tiden flyger förbi. Ibland när tiden flyger förbi. Då känns allt. Härligt.



xx




Godmorgon! Gissa vem som tittade på fotbollen igår? Jag! Haha, har aldrig någonsin i hela mitt liv varit intresserad av fotbolls-VM. Men nu så. Ne, oke jag kollade bara för att inte va efter. Typ. Fast det va roligt. Ändå. Och Spanien vann. Det laget som jag hejade på. Nice. Trodde att det aldrig skulle bli något mål. Vi satt i källaren och tittade. Med godis- och chipsskål. Jag trotsade tandställningen och åt godis i alla fall. Det gick bra. Nu så ska jag röra på mig,  i min nya fina jacka och mitt ortoligt smutsiga hår. Syns. xx


söndag



Nu så funkar internet igen. Finally. Idag är sjukobajs varmt ute. Mer än trettio grader visade termometern imorse. Men man ska inte klaga. Sommar är sommar!


plumtree






Nu så blir det bio med mamma och pappa. Vi ska se Killers tror jag, något mamma ville se i alla fall. Och på mig har jag min nya tröja från H&M. Finfint!

i can be your freak every day of every week






Godmorgon.


angles falling from the sky


Idag så köpte jag också en skrivbok att skriva dikter i. Den är fin. Med änglar på framsidan. Som från himlen.


Byxdress




Just nu så vill jag så gärna ha en byxdress! Provade den ovan på H&M förut och idag provade jag en kamouflage mönstrad på VeroModa, men liksom shortsdress istället haha. Vill ha en nu!


jag lämnade mitt köttfärspaj till rum






Hej. Satte mig ute med datorn och ELLE och min ny lånade Afrodite bok. Tandställningen är på plats och två nya plag är inhandlade till min graderob. Försökte mobilblogga imorse påväg dit men hade glömt att skriva upp mitt blog-id. Smartass. Nu ska jag sätta på lite musik och läsa och försöka vänja mig vid min tandställning. Har gått och gjort grimarser hela dagen på grund av att jag inte vet hur jag ska använda min mun typ. Höhö, ha det bra!

morgon




 


b & w













pics

a list

Låt: Lisa Ekdahl - Du sålde våra hjärtan

Mat: Vaniljyoghurt med jordgubbar till frukost

Glädje: När jag såg mig i spegeln och märkte att jag faktiskt var ganska brun

Saknad: Portugal och träningen

Humör: Trött men ganska glad

Vill ha: Brunare ben och fräknar på näsan

Längtar till: Åhus, eller kanske inte? Men England definetivt

Fasar: Tandställningen som ska på om tre dagar. Och en vecka efter det. Fast det är egentligen inte så jobbigt ändå..

Borde: Klä på mig och borsta tänderna

Ska: Åka först till centrum och sen vidare till IKEA

dags att blunda





Ligger här i sängen med datorn på magen och lyssnar på vackra Lisa Ekdahl. Jag är super trött så jag borde blunda och vänta på John-blund. Kanske det jag ska göra också..

femte juli tjugiohundratio




Ny dag. Nya tag.

jag har inte sagt något än


För världen är du ingen, för någon är du allt
För många är du mycket, mellan oss är det kallt

 


A nanana...wayayéo






Godmorgon. Idag så ska jag åka ut till mit land med lilla Wilmisen. Bada och scteeka. Najsnajs. Och ikväll ska vi fira min farfar som fyller något gammalt. Puss!

nice




Ett varv runt elljusspåret och en dusch senare. Så skönt! Om cirkus tio minuter börjar resten av filmen som jag såg igår. Mat ska det också bli. H u n g r i g. Sen så skulle jag nog va med Maja också, men får se om det blir av. Ha en underbar kväll!


right now:






Tänka sig vad allt kan kännas underbrt med lite musik och sol i ansiktet.

pedicure on our toes, toes trying on all our clothes, clothes




Morning sunshines. Nu ska jag ut i solen och måla på mina naglar. Tjing!

s u m m e r
























Lite bilder från senaste tiden. Älska sommar.



till ängarna av frihet du mig tar, över oss är himlen klar. Då är då för underbar.

 


FILM




Har inte haft internet på ett tag nu. Men fick tillbaks det idag i alla fall! Har massvis med bilder på datorn och kameran att visa. Många på systemkameran också men sladden till den funkar inte. Otroligt irriterande. Så ni får nöja er med sådär halvdåliga bilder då. Eller halvbra om man känner för det. Men dom där bilderna får nog komma senare för nu ska jag rusa ner till soffan och titta på film. Puss!

UPDATE: Jag dog med mig datorn i alla fall. Sucker.



GODMORGON!


Nu ska jag tvätta mitt lilla face och sen gå och tjäna lite pengar. Ha det bäst!

 


RSS 2.0